Horatiu Mihail

3 Responses to Horatiu Mihail

  1. Iulian Butunoi says:

    Bună. Am fost și eu cu acest tip Horațiu Mihail și pentru un timp am căzut în capcana lui, eram în căutări de niște răspunsuri, care pe atunci păreau să fie cele bune. Spunea că e reîncarnarea lui Iisus, care e cea mai mare minciună (v-a plăti foarte mult doar pentru minciuna asta). Deși e un bun mincinos și manipulator, mai are scăpări (dar dacă ești infatuat cu el, cum am fost eu, nu le vezi) și după ce stai o perioadă doar cu el, îl vezi doar pe el în mediul lui atunci îți dai seama că nu este ce zice că este. Este un înfometat după bani și asta face în timpul lui (în care cică meditează, se conectează cu Dumnezeu), fuge după bani. M-a învățat multe (pentru că mare parte din ce vorbește este bazat pe adevăr), dar calea lui nu este una care o să vă ducă în lumină sau spre iubire sau spre Conștiința Divină. 2 chestii foarte importante ce mi-au rămas de la experiența cu Horațiu: ”Cel mai mare dușman al tău te va învăța cele mai importante lecții” și ”nu mai căutați răspunsurile la întrebările existențiale în exterior, ci în interior” (prin meditație).

  2. Maria says:

    Acest individ este maiestru in a pacali oamenii.Nu va dati pe mana lui pentru e in stare de orice numai sa castige bani.Au murit oameni din cauza lui dar nu-i pasa.

  3. Ioan flore says:

    La începătorii care vin la cursuri ii supune la post negru câteva zile , le da ceva băuturi pt purificate( poate droguri ) pana nu mai pot sa stea pe picioare apoi reușește sa ii sduca în starea de a auzi voci, de a vorbi cu morții și alte halucinații și de a levita.Asa a murit tânărul care în urma cursurilor lui a încercat sa levitație de la balcon și a murit.Asa distruge el mai ales tineri 18,20 de ani care cred ca încearcă ceva nou.El distruge oameni dar nu avem probe sa l predam autorităților.

Lasă un comentariu